Нашата компания има възможността ежедневно да произвеждаме големи количества пречистен лед на кубчета. Това ни прави предпочитан доставчик на лед при организиране на събития, в заведения за обществено хранене, магазини, фестивали и други места.

Ние сме доставчик на лед кубчета, на някои от най-известните заведения по българското черноморие, луксозни ресторанти, клубове, магазини и други обекти.

Ледът се произвежда с първокласно оборудване на водещи световни фирми от висококачествена питейна вода, която предварително е преминала през процес на тройно филтриране.

 

Минимално количество за една поръчка:

  • Лед на кубчета за магазини или дома:
    1 кг. / 10  бр. или 2 кг. / 5 бр.
  • Лед на кубчета за заведения:
    12 кг. / 1 бр.
  • Сух лед  – 3 кг.
  • Трошен лед – 15кг.

ЛЕД НА КУБЧЕТА

Ние произвеждаме и доставяме лед на кубчета в пакети от 1, 2 и 12 кг. Ледът е с правоъгълна форма 29х29х22 мм и тегло около 20 гр. Предлага се в пакети от 1 и 2 кг. за продажба на дребно в търговската мрежа и от 12 кг. за заведения, барове, ресторанти и други. Опаковките са от полиетилен и са подходящи за дълбоко замразени стоки. Пликът е термично затворен и гарантира целостта на продукта по време на транспорт и съхранение.

Свържете се с нас

ТРОШЕН ЛЕД

Натрошеният лед е предпочитан за приготвяне на коктейли. Използва се също и за охлаждане на витрини за риба и рибни продукти, както и в хранително-вкусовата промишленост (месопреработване и хлебопроизводство). Натрошен лед се доставя в 15 кг торби, и тъй като се произвежда ежедневно, и се съхранява при правилна температура, той остава насипен и свеж, което е съществено значение за приготвянето на перфектното Mojito!

Най-добрия натрошен лед в България се произвежда ежедневно от нашите ледогенератори!

Свържете се с нас

СУХ ЛЕД

Сухият лед е въглероден диоксид – CO2 в твърдо състояние. Той не можете да бъде съхраняван, тъй като е -80°C, следователно ще изчезне, дори и ако се съхранява във фризер. Ако имате нужда от сух лед, то можете да го поръчате и да Ви бъде доставен навреме и където ще бъде използван. Сухият лед има широко приложение в следните области:

Хранително вкусова промишленост – при производството на сладолед или като и източник на въглероден диоксид. Може да бъде ползван за газиране на вода и други течности като например бира.

В строителството – за разкъртване на керемиди като ги свива и напуква, а също се ползва за замразяване на водата в тръбите за да се поправят.

Свържете се с нас