Лед - IceCubes
Ние произвеждаме и доставяме лед на кубчета в пакети от 1, 2 и 12 кг. Ледът е с правоъгълна форма 29х29х22 мм и тегло около 20 грама. Предлага се в пакети от 1 и 2 кг. за продажба на дребно в търговската мрежа и от 12 кг.
ледени кубчета, доставка на лед, Експресна доставка на лед, Трошен лед, Сухият лед, натрошен лед, доставка на лед в Слънчев Бряг, Доставка на лед в Бургас
16389
page,page-id-16389,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Лед

ice_PNG-9324-9-1

Имаме възможност да произведем големи количества пречистен лед на кубчета всеки ден. Това ни прави предпочитания доставчик на лед за организатори на събития, заведения за обществено хранене, магазини, фестивали и други.

*

Ние доставяме лед кубчета на някои от най-известните заведения по българското черноморие, луксозни ресторанти, клубове, магазини…

*

Ледът се произвежда с първокласно оборудване на водещи световни фирми от висококачествена питейна вода, която предварително е преминала през процес на тройно филтриране.

*

ice_PNG-9324-9-2
20151130_152735
Лед на кубчета

Ние произвеждаме и доставяме лед на кубчета в пакети от 1, 2 и 12 кг. Ледът е с правоъгълна форма 29х29х22 мм и тегло около 20 грама. Предлага се в пакети от 1 и 2 кг. за продажба на дребно в търговската мрежа и от 12 кг. за заведения, барове, ресторанти и др. Опаковките са от полиетилен и са подходящи за дълбоко замразени стоки. Пликът е термично затворен и гарантира целостта на продукта по време на транспорт и съхранение.

Трошен лед

Натрошеният лед е предпочитан за приготвяне на коктейли, също така се използва и за охлаждане на витрини за риба и рибни продукти, както и в хранително-вкусовата промишленост /месопреработване и хлебопроизводство/. Натрошен лед се доставя в 15 кг торби, и тъй като се произвежда ежедневно, и се съхранява при правилна температура, той остава насипен и свеж, което е съществено значение за приготвянето на перфектното Mojito!

Най-добрия натрошен лед в България се произвежда ежедневно от нашите ледогенератори!

DSC_0104
ice32-3
Сух лед

Сухият лед е въглероден диоксид – СО2 в твърдо състояние. Вие не можете да съхранявате сух лед, тъй като е -80 градуса, следователно той ще изчезне, дори и ако се съхранява във фризер. Вие трябва да го поръчате и да Ви бъде доставен навреме и където ще бъде използван. Сухият лед има широко приложение в следните области:

Хранително вкусова промишленост – при производството на сладолед или като и източник на въглероден диоксид. Може да бъде ползван за газиране на вода и други течности като например бира.

В строителството – за разкъртване на керемиди като ги свива и напуква, а също се ползва за замразяване на водата в тръбите за да се поправят.

20151223_130323